Izvor: Scandal.rs, 12.Jun.2018, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA GLEDA ZADRUGU I NAVIJA ZA KIJU! Ono što je rekla o Luni će vas IZNENADITI: Veljko nikada nije bio sa njom!

Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ne krije da povremeno prati rijaliti program Zadruga. Za razliku od većine njenih kolega, koji se navodno zgražavaju i tvrde da nikada nisu imali želju da saznaju šta se dešava na najpoznatijem imanju u Srbiji, folk zvezda tvrdi da nije od tih. Ceca u iskrenom razgovoru za Alo Vip prvi The post CECA GLEDA ZADRUGU I NAVIJA ZA KIJU! Ono što je rekla o Luni će vas IZNENADITI: Veljko nikada nije bio sa njom! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ONA JE SLATKICA, JEDNOM REČENICOM ME KUPILA" Ceca otkrila kako je upoznala Kiju, a evo šta kaže o Luni

Izvor: Blic, 13.Jun.2018, 16:52

Ceca Ražnatović bila je u žiriju "Pinkovih zvezda" kada se Sloba Radanović takmičio u ovom šou programu, dok je njegovu suprugu Kristinu imala priliku da upozna u avionu na jednom od letova, a folk diva otkriva da je upravo stjuardesa iz Zrenjanina njen favorit u rijalitiju "Zadruga".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.