CAR PRELAZI U ISLAM ZBOG DALILE? - ODBIO da JEDE SVINJETINU, a njegov razlog ZAPREPASTIO REGIOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022, 12:28

CAR PRELAZI U ISLAM ZBOG DALILE? - ODBIO da JEDE SVINJETINU, a njegov razlog ZAPREPASTIO REGIOM

Smatra da je ona vredna toga.

Ubrzo nakon razvoda Dalile i Dejana Dragojevića, mnogo se dikutovalo da li je momak iz Veternika primio islam zbog svoje voljene supruge. I dok je Dalilin otac Huso Mujić negirao da je njegov zet prešao u religiju koju je osnovao prorok Muhamed, mnoge komšije su tvrdile da su rođenim očima videle Dejana kako se klanja u džamiji.

Sada, kada je Dalila u vezi sa Carem, dosta se nagađa da li će Filip da primi ovu jednu od tri velike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << monoteističke religije. Prve naznake da će biti tako, pokazao je i jedan novi klip koji kruži socijalnim mrežama.

Naime, Car i Dalila su sedeli na sofi i razgovarali o meniju.

- Da bar svako dobije svoju picu - poželeo je Filip Car.

- Vala baš, da se ne bijemo - složila se Dalila koja je poznata po tome da voli da jede kaloričnu hranu kao i njen dečko Car.

- Ali ja ću uzeti piletinu, ako dođe. Ako može Mensur i za njega i Milicu da uzme dve piletine, ako može Dejan da uzima piletinu, a može da jede i ostale stvari, pa i vegeterijanu, a vera mu ne brani da ne sme da pojede svinjetinu. Kad mogu i neki drugi ljudi, onda može i Filip - bio je izričit Car.

Mnogi gledaoci su ovo insistiranje da Dejanu ne brani vera, ali da njemu brani da jede svinjetinu, povezuju sa Carevom iskrenom željom da pređe u Islam zbog svoje devojke. Podsetimo, muslimanima je zabranjeno da jedu svinjetinu.

Da li je ovo prvi signal, ostajemo da vidimo.

Naši čitaoci mogu sami da pogledaju video klip u nastavku i da sami donesu zaključak.

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.