CAR POSETIO PSIHIJATRA, DOBIO I TERAPIJU! Car iskalio BES na Dalili: Uništavao sam se, osećao sam gnev...

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 00:48

CAR POSETIO PSIHIJATRA, DOBIO I TERAPIJU! Car iskalio BES na Dalili: "Uništavao sam se, osećao sam gnev..."

Otvorio dušu!

Tokom emisije "Pitanja novinara" pokrenuta je tema o turbulentnom odnosu Filipa Cara i Dalile Dragojević.

- Bilo je mnogo turbulencija kod vas prethodnih dana. Filipe, prvo pitanje i predlog imam za tebe, da li bi trebalo kao Ša da napraviš spisak šta Dalila sme da radi, a šta ne sme, da to bude uputstvo za upotrebu, kako bi znala čine da se vodi? Šta misliš da je rešenje? - pitao je Darko Tanasijević.

- Mislim da je to nepotrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da sve zna, već polako i sama. Juče sam joj rekao da situacija kad sam joj prišao i bila je dobro, uspostavilo se da je ona dobro, a ja loše. Možda ćemo menjati spisak i ona će morati da ga piše. Nije mi pomogao razgovor sa psihijatrom par nedelja nakon Majinog izlaska. Kada sam pričao sa psihijatrom pristao sam da pijem terapiju koja mi je radila neku kontru. Kada bih popio lek osećao sam se loše. Danima nisam znao šta mi je, bio sam netrpeljiv nisam mogao da budem u zatvorenom prostoru više. Osećao sam bes i gnev, to se odražavalo i na Dalilu i na druge zadrugare i na mene. Samog sebe sam dosta psihički uništavao i eto, prelomio se moj bes i na Dalilu. Razmišljam za neke svoje postupke već dva dana, šta je uzrok tome, šta mi je u glavi. Pokušavam da shvatim sebe, želim da shvatim Dalilu. U fazi sam da ne prepoznajem samog sebe, dešavalo mi se to i vani. Ne verujem da su to moje reakcije i da su to moji postupci - započeo je Car i dodao:

- Moj cilj prilaska njoj, kad nije bila dobro i kad su se dešavala situacije, imao sam želju da joj pomognem. Zamišljao sam da ćemo naći zajednički jezik i naći kompromis i uspostaviti zajednički kontakt i balans i da ćemo pokazati sebe u boljem svetlu. Smatram da sam dosta ja kod nje uzrok problema i ona kod mene. Krenulo je po zlu moje ponašanje, možda je ona meni nekad nešto pogrešno rekla, ali to nije razlog za one rekacije. Preterao sam sa besom i moram da se smirim. Moram da se potrudim da imamo normalan odnos i komunikaciju, pa ćemo da sednemo i normalno razgovaramo. Video sam konstatno problem u njoj... Vidim da ih imam i ja, i da je sve na mene ostavilo neki trag i nakupio sam se loše i negativne energije - nastavio je Filip.

- Ne treba bes da iskaljuješ na Dalili i da joj zameraš što se sklanja kad vidi da si u tom stanju. Dalila je neko ko se skloni od tebe takvog i čeka da te prođe, pa ne valja ni što se sklonila - dodao je Darko Tanasijević.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.