Brutalne prozivke u novom broju SVETA: MC STOJAN JE LOŠ ČOVEK KOJI KORISTI SVE OKO SEBE!

Izvor: Svet, 19.Jun.2018, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brutalne prozivke u novom broju SVETA: MC STOJAN JE LOŠ ČOVEK KOJI KORISTI SVE OKO SEBE!

Mislili smo da samo rijaliti zvezde ratuju, ali i reperi su oštrog jezika, pa je tako došlo do okršaja između Bube Korelija i MC Stojana. Oni su jedan drugog prozivali na društvenim mrežama, a u celu priču sada se umešao i Vuk Mob.
“Ja sam u dobrim odnosima sa Bubom i ispratio sam ovu svađu sa Stojanom. Stojan voli da provocira i priča da su svi ljubomorni na njegov uspeh. Pravi žrtvu od sebe na foru je Miloša Bojanića”, kaže Vuk Mob, koji je na strani >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bosanskog repera jer je sa Mc Stojanom u ratu od 2016. godine, kada su imali duet.
“Mi smo uradili duet Ona drži lovu i nakon mesec dana nismo se mirisali. Odmah su krenule priče i pričice, a da se nije znalo ni da li je istina ili nije. Ljudi kao ljudi, vole da pričaju, pa sam odlučio da se distanciram od njega. Stojan je dobar dok ima korist od tebe, a kad mu ne trebaš, menja priču i – ćao. Kod njega se prijateljstvo završava tamo gde se gubi korist. To cela estrada zna. On je sa svima bio dobar dok ne uradi duet, a kada to završi, bude zdravo, doviđenja. On je jak na terenu, radi već sedam godina i svaka čast na karijeri, ali koliko je uspešan kao pevač, toliko je loša osoba i to misli 80 odsto estrade”, objašnjava reper za Svet, i komentariše navode da je Stojanu preoteo devojku, koju je sada i verio: “Ja njega ne gotivim privatno, ali da se zna da to nije zbog devojke. Biljana nema veze sa tim jer sam ja nju upoznao dve godine nakon njihovog raskida.”
Kupite SVET! EKSKLUZIVNO PRIZNANJE I PAPARAZZO! Milica Pavlović: KAKO ME JE LUKAS OSVOJIO! Brena GLAVNI SVEDOK NA SUDU protiv Miroslava! Koji fudbaler Anastasiji RASTURA VEZU!

SvetSvet
The post Brutalne prozivke u novom broju SVETA: MC STOJAN JE LOŠ ČOVEK KOJI KORISTI SVE OKO SEBE! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.