Britney Spears iskopirala Milicu Pavlović?

Izvor: Tracara.com, 18.Jul.2018, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britney Spears iskopirala Milicu Pavlović?

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović je pre mesec dana objavila spot za duetsku pesmu Kidaš Me sa Acom Lukasom, koja je već postala veliki hit i broji oko 12 miliona pregleda. A domaći mediji smatraju i da je postala inspiracija za novi projekat Britney Spears. Mesec dana nakon pomenutog spota slavna pevačica je objavila reklamu za parfem u kojoj pojedine scene podsećaju na one iz Milicinog videa. Naime, Milica na početku spota špijunira Lukasa, mazi ekrane na kojima se emituju njegovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << snimci i očigledno je da je opsednuta njegovim likom i delom, a veoma slična situacija se dešava i u kampanji koju je predstavila Britney, kod koje je akcenat stavljen na obnaženo telo muškarca kojim je opsednuta. Sudeći po kadrovima iz kampanje deluje kao da je tim pop zvezde inspiraciju pronašao u spotu naše pevačice.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ogromne pare: Koliko je Anastasija Ražnatović platila novi spot?

Izvor: Tracara.com, 18.Jul.2018

O prvoj pesmi Anastasije Ražnatović se još uvek priča. Savršeni par beleži odličan uspeh, a kako saznaju domaći mediji, mlada pevačica je za ovaj projekat iskeširala pravo malo bogatstvo. Naime, kako izvor tvrdi, Ražnatovićeva je i pre snimanja tačno znala šta želi, zbog čega nije žalila...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.