Breskvica će NAPUNITI ARENU! Voditelji joj predvideli sjajnu karijeru, sledeća gošća je Lejdi Gaga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022, 14:15

Breskvica će NAPUNITI ARENU! Voditelji joj predvideli sjajnu karijeru, sledeća gošća je Lejdi Gaga!

Zvezda u usponu

Jedna od najpopularnijih mladih pevačica Anđela Ignjatović Breskvica odlučila je da svoju priču podeli sa svojim obožavaocima. Gostovaće u emisiji ""Nedelja sa Jovanom i Vojom" koja će se emitovati nedeljom u terminu od 17h na Hype Tv.

Breskvica privlači veliku pažnju publike kako svojim brojnim hitovima, tako i svojim privatnim životom. Njen raskid sa Mihajlom Veruovićem Vojažem mesecima je praćen u medijima i izazvao je veliku pompu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Pevačica je otkrila kako se provela u novoj emisiji koju vode Vojin Voja Pavlović i Jovana Andrić.

- Bilo mi je stvarno top, jedna od retkih emisija gde sam se osećala kao kod kuće. Voditelji su top, bili su predivni i korektni prema meni - izjavila je mlada zvezda.

Takođe i voditelji su otkrili kakav utisak je Breskvica ostavila na njih.

- Ova devojka ne gostuje nikada. Velika je privilegija i čast imati ovakvog gosta, muzičkog velikana - rekao je Voja.

- Lagali bismo kada bismo rekli da nismo imali tremu od nje. Želim ti da jednog dana budeš svetska zvezdetina, da napuniš Arenu! - izjavila je Jovana.

Takođe će gošća emisije biti i Marina Cvetković Mahrina, u segmentu "Ovo sam ja".

- Postavila je standard, niko nije znao, ni verovao da nam je Breskvica prva gošća. Moraćemo da dovodimo mlade zvezde - dodala je Jovana.

- Lejdi Gaga nam je sledeća gošća - rekao je u šali Voja.

Najavu predstojeće emisije pogledajte ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.