Brenin sin se na sred nastupa setio OTMICE - proživeo je DRAMU! Publika bila u NEVERICI kad je čula ovo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brenin sin se na sred nastupa setio OTMICE - proživeo je DRAMU! Publika bila u NEVERICI kad je čula ovo!

Šok

Popularni pevač Stefan Živojinović nedavno je gostovao u jednoj televizijskoj emisiji gde je pričao o svom životu.

Kako se često priča o periodu Stefanovog života kada je bio otet, pevač je rešio da stavi tačku na tu priču i da, kao i do sada, sve okrene na šalu.

- Ne smetaju mi ta pitanja. Najgluplje što mogu da kažem, možda će neko to shvatiti pogrešno, ali meni je drago što se to desilo jer me je to trglo. Da ceniš malo više neke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvari i da postaneš jači. Uvek je dobro da u životu imaš neke stvari koje će onako da ti lupe šamar i da poruče da je jedan život - rekao je Živojinović, a na pitanje voditelja da li je to bilo traumatično iskustvo za njega pevač je kratko rekao da je tada bilo, ali više nije.

Nakon što je u emisiji čuo šta je njegova mama pričala o njegovoj otmici Stefan je to prokomentarisao kroz šalu.

- Kada zađeš u tu temu onda ispričaš sve i svašta, ali treba neku pozitivnu stranu. Ja sam pre nekoliko dana na nastupu u Beogradu pevao od Čole pesmu "Mjerkam te, mjerkam", i sad ide deo: "i ja bih te ukrao, i ja bih te..." i ja kažem: "I ja bih me ukrao, ja bih me..." Svi su se smejali. Tako treba i to je stav svakog šampiona, kad god je nešto, tako treba gledati na stvari. Ne treba gledati zašto ovo nije ovako, nego pozitivno i da stavimo tačku na tu temu. I ja bih me ukrao - kroz osmeh je rekao pevač.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.