Branko Cvejić je sahranjen kako dolikuje, ali su JEDAN DETALJ SVI primetili - Pitaju se ZAŠTO?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2022, 15:13

Branko Cvejić je sahranjen kako dolikuje, ali su JEDAN DETALJ SVI primetili - Pitaju se ZAŠTO?

Njegovo odsustvo je sve zaintrigiralo.

Glumac Branko Cvejić sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu.

Kapeli su bile izjave saučešća koje je primila ožalošćena porodica. Supruga, ćerka i zet su se sa suzama u očima  oprostile od voljenog Branka.

Na Sahrani se okupilo mnogo poznatih ličnosti: Ivica Dačić, Milan Marić, Igor Đorđević, Svetlana Bojković, Dragan Mićanović, Svetozar Cvetković i mnogi drugi.

Veliki prijatelj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokojnog Branka, Irfan Mensur je rekao da glumac neće počivati u Aleji velikana.

Sam trenutak sahrane bio je veoma potresan i više od 200 ljudi se zauvek oprostilo od tela volejnog glumca.

Ipak, ono što je sve začudilo jeste odsustvo popa, budući da se očekivao kako bi obavio opelo. I sam Cvejić je za života govorio da nije ateista, pa njegova verska uverenja nisu razlog tome što na sahrani nije bilo popa.

- Znam sigurno da nisam ateista, nisam bezbožnik. Moj deda, po ocu, Branko Cvejić je bio sveštenik, a bio je i profesor u gimnaziji u Rumi, Karlovcima, u Drugoj beogradskoj... Deda je pored veronauke predavao još latinski, grčki i – matematiku! - pričao je svojevremeno Branko Cvejić za domaće medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.