Branislav Petrušević Petrući izgubio svest u kladionici!

Izvor: Svet plus, 09.Nov.2019, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branislav Petrušević Petrući izgubio svest u kladionici!

Pozlilo našem poznatom glumcu! Branislav Petrušević Petrući izgubio svest u jednoj poznatoj beogradskoj kladionici na Terazijama! 

Glumcu i komičaru Branislavu Petruševiću Petrućiju pozlilo je sinoć oko 2.30 časova dok je bio u jednoj poznatoj beogradskoj kladionici na Terazijama u centru Beograda.

Petrušević je kratkotrajno izgubio svest. Ekipa Hitne pomoći ga je zbrinula na licu mesta.

Petrući je na sceni ovog marta obeležio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << 40. godina karijere izvodeći stend-ap šou Svremeplov. U svom bogatom repertoaru Petrući je igrao u brojnim predstavama, između ostalog i u predstavi "Kladionica “ naša najrazvijenija privredna grana". Glumac Branislav Petrušević Petrući (64) preminuo je danas oko 14.30 časova, nakon što mu je u toku noći pozlilo u centru Beograda.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.