Božo Vrećo  uz novu numeru PORUČUJE: Saba je pesma koju sam napisao iz ljubavi prema svim ženama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2020, 23:25

Božo Vrećo uz novu numeru PORUČUJE: "Saba je pesma koju sam napisao iz ljubavi prema svim ženama" (VIDEO)

Budite sinonim za slobodu, moja "Saba"

Princ sevdaha Božo Vrećo jedinstvena je pojava na Balkanu, ekstravagantan i jednostavno svoj. Nova pesma "Saba" njegov je autorski iskorak u klupsku muziku, jer njegov opus ne poznaje granice.

- "Saba" je pesma koju sam napisao iz ljubavi prema svim ženama, mojim muzama koje svaka na svoj način jesu Kraljice od Sabe. Ma kakvo vreme da je oko nas, ma kakav nemir i strah da je u nama, ma kakvo biće da je pokraj nas, žene imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoj kosmos ljubavi, nadnaravnu snagu da sve istrpe, sve nadjačaju i sve prebole, one su čuvarke boli, noćobdije tuge i same po sebi neprolazna ljubav čiji sjaj ne jenjava - poručio je umetnik povodom nove pesme.

Numera je rezultat saradnje i simbioze sa sarajevskim dvojcem pod nazivom "The Provincials". Spot u režiji Dine Kadragić sniman je na tri sjajna lokaliteta: Počitelju, kuli Hercega Stjepana u Ljubuškom i na peščanim piramidama u Foči.

- Tekst koji sam napisao sličan je onima od pre par stotina godina i ta spona modernog i avangardnog s jedne i autentično tradicionalnog, mističnog i sakralnog s druge strane postao je pečat mog opusa i stvaranja i siguran sam da ćete se pronaći u njoj i voleti je, jer tu samo čista ljubav ljubavlju progovara - izjavio je Božo.

Kraljica od Sabe, Makeda ili Bilkis je ona koja je pred kralja Solomona došla čistog srca, i baš takva kakva jeste, potpuno slobodna i oslobođena pravila, dostojanstvena, dualna i posebna, kao biće i kao vladar, ona danas simbolizuje kako da budemo svoji i da ne budemo robinje i robovi sistema i društva koje nameće svoja pravila.

- Slušajte sebe i svoju moć intuitivnog bića u vama, ono je jače od svih zala, ono je lepše od svih zvezdanih noći, nadrastite nemani oko vas i budite sinonim za slobodu, moja "Saba" - poručio je Vrećo.

Kad vidite ovaj trik za ŠVERCOVANJE U PREVOZU, plakaćete od smeha! Čega se sve Beograđani neće setiti! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.