Bora Drljača, nakon detaljnih pregleda, završio na operacionom stolu!

Izvor: Svet plus, 07.Nov.2019, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bora Drljača, nakon detaljnih pregleda, završio na operacionom stolu!

Pevač je danima unazad trpeo nesnosne bolove, zbog čega je u sredu ujutru završio u Urgentnom centru. Bora Drljača, nakon detaljnih pregleda, završio na operacionom stolu!

Pevač narodne muzike Bora Drljača (78) trenutno se nalazi na operacionom stolu. Drljača je danima unazad trpeo nesnosne bolove, zbog čega je juče ujutru završio u Urgentnom centru.

Pevač je u bolnici zadržan zbog detaljnih pretraga, a danas se Bora našao na operacionom stolu. Za sada nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << poznato tačan razlog zbog kog je pevač završio na operaciji, ali je poznato da je Bora bio na odeljenju za gastroenterologiju.

Njegov dugogodišnji prijatelj i kolega Era Ojdanić juče je potvrdio saznanja da je Bora završio u bolnici.

- Tačna je informacija! On je otišao jutros u Urgentni centar, tamo ima lekare koji su njegovi prijatelji. Mora da izvrši kompletno ispitivanje, generalku! Hoće da ispita kako stoji sa zdravljem. Hoće da proveri i jetru i bubrege i bešiku i prostatu! Najviše je otišao zbog prostate. Sutra će da počne sa kompletnim analizama, ma biće on dobro - rekao je Ojdanić.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.