Bomba! Ovo nije deda, ovo je slavna holivudska glumica! Da li je prepoznajete? Suvišno pitanje...

Izvor: Prva.rs, 12.Okt.2018, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba! Ovo nije deda, ovo je slavna holivudska glumica! Da li je prepoznajete? Suvišno pitanje...

Kada se u javnosti pojavile fotografije starijeg glumca Luca Ebersdorfa koji je navodno dobio svoju prvu ulogu u filmu "Suspiria", javnost je bila zbunjena. Mnogi su posumnjali da se ispod maske krije Tilda Svinton, koja glumi u istom filmu kao i "nepoznati glumac".
Ona je te tvrdnje odlučno odbacila, a mnogi su joj poverovali, uvereni da ne bi mogla tako dobro da odlgumi ulogu s obzirom na to da je žena i da nije osamdesetogodišnjakinja. Reditelj filma je čak vesti u kojima se pisalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << da je Tilda zapravo Luc, nazvao "lažnim vestima". Čak je napravljena stranica posvećena Lucu na Internet Movie Databaseu, zbog čega su mnogi bili uvereni da je on stvarna osoba, piše Index.hr.
A onda je juče 57-ogodišnja Tilda priznala da je ona sve vreme glumila Luca Ebersdorfa, odnosno njegov lik doktora Jozefa Klemperera u filmu "Suspiria".
Priznala je da su joj satima stavljali delove tela kako bi bila što uverljivija, a među njima bio je i veštački penis.
"Moram priznati da sam preuzela ulogu samo zbog zabave. Kako bi moja baka rekla, a to je i moj moto, ne dosađuj se", odgovorila je New York Timesu na pitanje zašto je pristala da glumi Luca.
Reditelj kaže da je bilo ključno da Tilda glumi Luca, odnosno Jozefa, jer se ceo film bavi ženskim identitetom.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.