Bolovi su posledica negativnih emocija! Svaka donosi bolest nekom organu!

Izvor: Svet plus, 27.Nov.2020, 11:57

Bolovi su posledica negativnih emocija! Svaka donosi bolest nekom organu!

Kada nešto nije u redu sa glavom, to znači da osećate da nešto nije u redu s vama. Bolovi su posledica negativnih emocija! Svaka donosi bolest nekom organu!

Kako razmišljaš, koliko se bojiš, koliko veruješ ili ne veruješ, koliko si spreman na borbu ili predaju, šta želiš da zaboraviš i od čega da se zaštitiš - sve se to negde "zapiše" u umu i telu.

Ovakvo objašnjenje bolesti i poremećaja možda vam može pomoći kako biste bolje razumeli svoje telo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << svoje misli i njihovu povezanost. Naravno da je svaki čovek jedinka za sebe i ne može se sve generalizovati, ali ovo je zaista zanimljivo gledište:

Glavobolja

Pojavljuje se kada kažnjavate sebe. Migrene imaju oni koji žele da budu savršeni i sami stvaraju pritisak pod kojim žive. Ima tu i dosta potisnutog besa.

Sinusi

Ukoliko vam prave problem, može biti da vas u životu iritira neko vama vrlo blizak. Možda ćete imati osećaj da se taj okomio na vas.

Oči

Problemi sa očima ukazuju da postoji nešto što o sebi, svojoj prošlosti ili budućnosti ne želite da vidite. Poricanje i želja da “ne gledate’” to što se događa uzrokuje probleme sa čulom vida.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.