Bolje da si učila kulturu, nego si se J*BALA SA 14 GODINA! Isprozivao Lunu, ali onda... NEŠTO JOŠ GORE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2018, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bolje da si učila kulturu, nego si se J*BALA SA 14 GODINA!" Isprozivao Lunu, ali onda... NEŠTO JOŠ GORE (VIDEO)

Užasi u Zadruzi

Pojedini zadrugari promenili su mišljenje o Aleksandri Subotić nakon izjave da je zadrugarka Zerina Hećo bila silovana od strane svog dečka, a ona se u emisiji ,,Pitanja novinara" ipak nije izvinila zbog tog postupka.

Odmah nakon emisije ukućani su komentarisali i odnos nje i njenog dečka Davida Dragojevića, a Ana Korać je bila jedna od onih koja je žestoko osudila njeno ponašanje.

ZIMSKI MODNI HIT: Amal Kluni nosi suknju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja će se svideti svakoj devojci! (FOTO)

- Bolje da je išla na časove kulture, nego što se je*ala sa 14 godina - rekla je Ana.

- O njoj nije imao ko da brine, ali to ne opravdava njeno ponašanje - rekao je Lepi Mića.

ŠOOOK! Toma se SAMOZADOVOLJAVAO gledajući Lunu, pa ga Đoganijeva POZVALA U KREVET! Usledilo ONO (VIDEO)

Ćerka Zorice Brunclik TRUDNA sa zvezdom Granda - a njihova ODLUKA O VENČANJU iznenadiće mnoge! (VIDEO)

- Ja sam sa Sanjom komentarisala da mi se ona ne sviđa, ali bila je okej kad sam ušla, mada...videla sam da je zlo. Ja sam ti rekla da imamo antene oko mene i Ane - rekla je Matora.

Lepi Mića je poznat po svojoj objektivnosti, a mnogi su priznali da su se njegove reči obistinile na kraju svake priče u rijalitiju, a ovoga puta je pažljivo posmatrao i njih uključujući i Lunu Đogani.

- Kad je bila afera ,,Kačket" ona je ovde skakala i vikala, a on je ćutao, sve na mene svalio. Luni se David i te kako svideo, ali ti si mu se više dopala. Mina je njima kuvala i spremala, bila im kućna pomoćnica, a ovamo se mrze - nastavio je Mića.

Šta su još ispričali o njima, pogledajte u snimku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.