Bolje čuvam kuče , nego ti Željka! Miljana Kulić zbog rijalitija ZAPOSTAVLJA DETE! Nepažnjom, OTKRILA OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bolje čuvam kuče , nego ti Željka!" Miljana Kulić zbog rijalitija ZAPOSTAVLJA DETE! Nepažnjom, OTKRILA OVO!

Detalj promakao svima!

Rijaliti je svakako program od kojeg možemo da očekujemo svašta, razne obrte i situacije. Ipak, postoje situacije koje se mogu smatrati mogući, dok postoje one koje kao da su unapred iscnirane.

Živi primer za to je i Miljana Kulić, kod koje se svakodnevno doživljavaju obrti koji ne postoje ni španskim serijama. Podsećamo da je ona trudna, a da trudnoća naravno nije bila planirana. Ona je za oca proglasila Lazara Čolića Zolu, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kratko ušao u Zadrugu, kako bi mogao da sa njom razgovara o ovome.

Kada su se rastali, uspeli su donekle da izglade neke nesporazume, ali nakon njegovog odlaska ona je počela da sumja u njegova osećanja. Još jedan povod za dramu u Zadruzi, a zatim je došlo i pitanje da li treba da zadrži dete. Njena majka Marija Kulić smatra da treba da abortira, zbog čega se često svađaju, a kada je Miljana konačno počela ovu opciju da uzima u obzir, Marija je naprasno doživela nervni slom jer ne želi da se zbog nje ugasi jedan život.

Juče je upravo zbog ovakvih drama i obrta, izbila svađa između Miljane i Dalile Dragojević, koja tvrdi da od njih dve niko ne može da dobije pažnju u rijalitiku, kao i da su favorizovane i zaštićene od produkcije. Marija je javano priznala da ona ima pravo da poziv i da joj je to ugovorom predviđeno, što je dodatno razbesnelo Dalilu, koja je optužila ove dve da zbog rijalitija mogu da urade sve, a da ona (Dalila) više obraća pažnju i bolje čuva svoje kuče nego njih dve malog Željaka.

Danas je u Miljaninom životu nastala nova drama, naime ona nije sigurna ko je otac njenog deteta.

Da li je sve deo njene riljaliti igre? Ostavljemo vama da zaključite.

Majka mi je rekla: "SAČUVAJ DUŠU!" Milan Stanković otkrio zašto se POVUKAO SA ESTRADE! Otvoreno o Radi Manojlović (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.