Bolesno je... UVREDA NA RAČUN DETETA! Jelena Golubović oplela opet! Miljana još nije čula...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2018, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bolesno je..." UVREDA NA RAČUN DETETA! Jelena Golubović oplela opet! Miljana još nije čula...

Ne smiruje se!

Veliki šef je poslao pismo zadrugarima da izaberu najzlonamernijeg ukućanina, kao i da obrazlože svoje mišljenje. Nekoliko ukućana navelo je Jelenu Golubović kao jednu od najzlobnijih što je njoj zasmetalo.

Jelena se osvrnula na sukob sa Miljanom Kulić kada joj je rekla da je loša majka, a na to joj je Kulićeva poželela da nikada ne postane majka.

- Bolesno je porediti uvrede na račun dece, da neko nema decu uopšte ili da nečije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dete ne doživi prvu godinu života. Nikome nisam stala na muku. Ako nisam pomogla nisam ni odmogla. Meni su smešne te optužbe da sam zlonamerna. Kada je nekome teško ja priđem ljudski - rekla je Jelena.

Miljana u vreme Jeleninog izlaganja nije bila prisutna, ali nema sumnje da bi joj žestoko uzvratila.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

UŽAS! Srpska pevačica umalo POGINULA - saznajemo šta se dogodilo! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.