Bio sam pijan kao g*zica! Nakon Aninih suza David PRIZNAO da je naručio pesmu za Staniju i... Haos!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2019, 01:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bio sam pijan kao g*zica!" Nakon Aninih suza David PRIZNAO da je naručio pesmu za Staniju i... Haos!

Opustio se!

Kao i svakog petka u Zadruzi se održavaju "Pitanja novinara". Ovoga puta prvi je počeo da ispituje Darko Tanasijević koji je imao pitanje za Anu Korać u vezi njenog odnosa sa Davidom, a potom je pitao Davida kako se oseća nakon svađe sa Anom.

On je odmah ispričao kako je sve počelo i da je koren njihove svađe bila priča da je on flertovao sa Stanijom na svađi.

- Ja sam samo bio sretan za moju slavu, nisam flertovao, niti nešto slično. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jače od mene je bilo pa sam prokomenterisao. Stanija je tražila "Božanstvena ženo" i ja sam naručio kod muzičara, nije u tome bilo ništa loše. Ja volim Anu - rekao je David.

Tanasijević ga je pitao u vezi njegovog odnosa sa Lazarom Jeremićem.

- On je jednostavno lud, samo on može da me nasmeje i sa hranom, kakvu hranu pravi, jednostavno čovek je lud. Samo sam sa njim pričao i to je to. Prija mi sada da budem sam. Ja sam takav i napolju kada je problem ja se povučem, sklonim se - rekao je David.

Tanasijević ga je pitao još u vezi Stanije, a podsetio ga je i na to da je i ranije imao problem sa Anom zbog Stanije, kada je Stanija igrala oko Davida u kazinu.

- To smo tada bili pijani kao g*zice. Ja nikada nisam flertovao sa Stanijom, nikada - rekao je David.

Celu situaciju pogledajte ovde.

ZAVIRITE U BRENIN LUKSUZNI DOM! Njena dnevna rutina će vas iznenaditi i ODUŠEVITI! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.