Bila sam naporna mama! Lepa Brena OTVORENO o vaspitanju dece, OVO im je BRANILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bila sam naporna mama!" Lepa Brena OTVORENO o vaspitanju dece, OVO im je BRANILA!

Sada vidi da ima efekta!

Publika koja nestrpljivo čeka MAC dodelu nagrada će imati priliku da čuje između ostalih već najavljenih izvođača i Lepa Brenu koja je otkrila koje će pesme pevati i kako će nastup izgledati.

  - Želela sam da približim publici opus pesama koje me prate već toliko godina, koliko traje moja karijera. Napravili smo specijalnu koreografiju, scenografiju i aranžmane, to će trajati oko šet minuta. Nije mi bilo lako da izaberem samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četiri pesme. Već mesec dana smišljamo, bilo je teško, ali smo izabrali najbolje. Verujem da ćemo preneti dobru energiju publici sutra - rekla je Brena.

  Pitali smo je kako ona gleda na savremeni talas muzike i trep scenu, koja je trenutno vodeća na Jutjub listi. Brena je rekla da pruža podršku svim ovim izvođačima i da joj se dopada novi muzički talas kojim su mladi opsednuti.

- Znate kako, ne možemo ceo život da pevamo samo mi. Meni se dopadaju svi ti mladi ljudi, ja bih želela da ih podržimo i damo vetar u leđa. Imaju nešto svoje, originalni su, mladi neće slušati samo nas. Podržavam sve što je novo. Mislim da ne postoje infuenseri koji mogu negativno da utiču na mlade ljude - iznela je stav pevačica, a onda je otkrila da li je svojoj deci branila da gledaju Jutjubere:

- Jako je teško bilo zabraniti. Puno smo razgovarali, sada se vidi da je ostavilo efekta. Ja sam bila veoma naporna mama, a kada moje reči ne uđu lepo u uši, tu je bio tata da završi priču sa mnogo kraćom pričom - priznala nam je Brena, a ceo intervju, kao i to šta se dešavalo na probama MAC awards-a, pogledajte u videu ispod.

"Slepo crevo mi je puklo u stomaku, minuti su odlučivali" Brutalna ispovest Ane Kokić KIDA SRCE - bila na ivici života i smrti, sa majkom jedva preživljavala (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.