Bila je zvezda dens scene DEVEDESETIH - sada živi na selu, gaji povrće i čisti štalu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 14:04

Bila je zvezda dens scene DEVEDESETIH - sada živi na selu, gaji povrće i čisti štalu! (VIDEO)

Zašto da ne?

Ivana Banfić, pevačica koja je obeležila hrvatsku dens scenu 90-ih, a bila je slušana i u Srbiji, oduševila je svoje pratioce na Instagramu objavom.

"Samo prirodno", napisala je pevačica uz fotografiju na kojoj čisti štalu. Ivana se sa porodicom pre nekoliko godina preselila u Staru Drenčinu, mesto udaljeno 11 kilometara od Petrinje. Tamo sa suprugom Krunom i sinom Janom živi u staroj kući koju je nasledio njen suprug.

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee)

"Želeli smo kao porodica promenu i da isprobamo drugačiji način života od urbanog stila života. Suprug i ja volimo prirodu i nekako nam je to spontano došlo. Krenuli smo u novu avanturu, život na selu. Preuređujemo staro seosko imanje i tamo živimo. Nije možda tako jednostavno i bajkovito kako se činilo", rekla je pre nekoliko godina za hrvatske medije.

"Grejanje na drva, smrzavanje vode iz bunara i još dosta novih iskustava sa kojima se do sada nismo susretali. Lepo je i mirno. Nova sredina, novi ljudi, nova prijateljstva... Sve je to zabavno i novo", dodala je.

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.