Bila je VELIKA LJUBAV Marka Miljkovića, upoznali su se u Parovima, a onda se povukla iz javnosti! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020, 10:49

Bila je VELIKA LJUBAV Marka Miljkovića, upoznali su se u "Parovima", a onda se povukla iz javnosti! (FOTO)

Prava lepotica...

Dečko Lune Đogani, Marko Miljković važi za rijaliti zavodnika, budući da je u gotovo svakom šou programu u kome je učestvovao uplovio u vezu sa nekom od svojih cimerki.

Miljković se trenutno nalazi u "Zadruzi", a svoju vezu sa Đoganijevom je obnovio kada je ona postala ponovo deo rijalitija.

Ono što je javnost zaboravila je da se Marko svojevremeno takmičio i u rijaliti programu "Parovi" u kom je stupio u vezu sa Deom Tošić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by Dea Tosic (@dea_tosh) on May 12, 2020 at 9:18am PDT

Zgodna crnka se, nakon veze sa Miljkovićem, pojavljivala u pojedinim emisijama na TV "Pink", a onda se povukla iz javnosti i sada putuje po svetu.

Kako izgleda i da li ima neke sličnosti sa Lunom, pogledajte na fotografijama.

A post shared by Dea Tosic (@dea_tosh) on Dec 22, 2019 at 8:38am PST

Anastasija Ražnatović: Željko je isti Veljko, PLAKALI SMO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.