BURNO: Za samo nekoliko sati u Zadrugu ULAZI ON! A neko od njih DVOJE će biti pred IZBACIVANJEM

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BURNO: Za samo nekoliko sati u Zadrugu ULAZI ON! A neko od njih DVOJE će biti pred IZBACIVANJEM

Nema mira u Šimanovcima...

Uzbuđenja u rijalitiju "Zadruga 3" ne manjkaju. Nakon kratkotrajnog učešća u šou, sinoć je imanje u Šimanovcima napustila Lea Šekarić koja je u direktnom duelu ubedljivo poražena od Ivane Krunić, iako su joj duplirani glasovi po pobedi u igrici.

Redovna dešavanja su se nastavila i danas, te je za novog vođu Lea postavila Mirka Gavrića.

A šou se nastavlja i ove večeri. Ponedeljak je dan kada na imanje u Šimanovcima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stiže novinar i voditelj Milan Milošević.

On će u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom" preći preko najvažnijih dešavanja u rijalitiju. Pre toga će vođa izabrati ovonedeljne potrčke, od kojih će neko biti u subotnjem izbacivanju - u zavisnosti od toga koga zadrugari u petak budu izglasali u nominacijama.

Program počinje posle 22 sata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.