BURNO USRED HAOSA: Davidova majka progovorila o prostituciji: Sramota! A svi kerovi ustaju... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2019, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BURNO USRED HAOSA: Davidova majka progovorila o prostituciji: "Sramota! A svi kerovi ustaju..." (FOTO)

Bez dlake na jeziku...

Petar Tojagić Praksa izbačen je sinoć iz rijalitija "Zadruga 2" kada je uprkos dupliranju glasova izgubio u direktnom duelu sa Karađorđem Subotićem rezultatom 58:42. On je tokom kratkog boravka na imanju u Šimanovcima pokrenuo pravu lavinu kada je optužio Minu Vrbaški da se maloletna bavila prostitucijom i "da se prodavala za 2.000 dinara", nakon čega je ona to i priznala u emotivnoj ispovesti.

Njegova podrška u studiju je sinoć bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegov brat Aleksa koji je izneo mišljenje da Petar nije trebao potom da se izvinjava Mini za izrečeno, već da se drži svog stava, a napomenuo je i da to što je ona uradila nije nikako pohvalno, već da je sramota.

To je izgleda mislila i majka Davida Dragojevića koja se na Instagramu oglasila o tom slučaju. Uz fotografiju Alekse Tojagića ona je dopisala komentar:

Bravo svaka ti čast, svi kerovi ustanu i podrže tapšu i skandiraju BRAVO MINA !! SRAMOTA ŠTA JE TU BRAVO ???!!! Šta je uradila da bi dobila aplauz ??!!

A post shared by Biljana Dragojevic (@biljanadragojevic1967) on Jan 13, 2019 at 1:44pm PST

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.