BUM - NOVI ESTRADNI RAT: Đoganijeva tuži MC Stojana ZBOG OVOGA! Konačno OTKRIVENA ISTINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2019, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUM - NOVI ESTRADNI RAT: Đoganijeva tuži MC Stojana ZBOG OVOGA! Konačno OTKRIVENA ISTINA

Pale teške reči!

Vesna Đogani i poznati reper MC Stojan zaratili su nedavno na društvenoj mreži Instagram!

Naime, na jednoj grupi posvećenoj muzici devedesetih, MC Stojan je optužen od strane administratora da je od Đoganijevih ukrao ideju za svoju pesmu. On je, navodno, iskoristio ideju za početak pesme ''Kad sam bio mali'' da bi napravio početak svog spota.

Tim povodom se oglasila Vesna Đogani koja je oplela po svom kolegi!

- Postoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << inovativni ljudi, kreativni. A postoje i oni drugi - koje celo svoje biće ulažu u to da kopiraju tuđe ideje!

Fanovi Đoganijevih su napali MC Stojana ali su neki njegovi fanovi optužili, pak, Đoganijeve da su u pesmi ''Super sredstvo'' pokrali Šabana Bajramovića!

Ni Vesna ni MC Stojan nisu se povodom ovih optužbi dalje oglašavali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.