BUBA U SUPI, MUVA U... Miljana PONOVO imala NEPRIJATNU SITUACIJU! Evo kakva ju je MUKA sada ZADESILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2019, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUBA U SUPI, MUVA U... Miljana PONOVO imala NEPRIJATNU SITUACIJU! Evo kakva ju je MUKA sada ZADESILA!

Nije očekivala.

Učesnica "Zadruge 3" Miljana Kulić poznata je po tome što voli da zasmeje narod svojim ponašanjem.

Često se dešava da njeni klipovi postanu viralni i zasmeje publiku čak i kad to nije bila njena namera. Čuveni klip kada Kulićeva pronalazi bubu u svom tanjiru postao je viralan, a iz njega su se izrodile mnoge internet pošalice.

Tokom današnjeg buđenja Kulićevoj je muva sletela na usne, a zatim u jednom trenutku ušla u usta. Miljana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovo nije primetila jer je bila u dubokom snu, ali se insekt tu zadržao određeno vreme.

Hoće li Kulićeva saznati da je imala još jednu neprijatnu scenu sa insektima i hoće li njena reakcija postati viralna, ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

VRATA ULUBLJENA, IZGREBANA: Došao na parking - a kad je video KO mu se USTREMIO na auto, zinuo je od ŠOKA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.