BRUTALNO PREBIJENA NA ULICI! Poznata glumica jedva ostala živa: Pravila sam se MRTVA da bi prestali!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 13:18

BRUTALNO PREBIJENA NA ULICI! Poznata glumica jedva ostala živa: "Pravila sam se MRTVA da bi prestali!"

Život ispunjen teskobama obeležila bolna tragedija...

Meril Strip je dugo osmehom skrivala tugu koju sa sobom nosi i tek pre nekoliko godina odlučila je da progovori o patnjama koje je preživela.

Život popularne glumice i oskarovke nije nimalo bio lak. Dva puta je napadnuta, a jednom su je kriminalci toliko tukli, da se ona pravila da je mrtva kako bi prestali.

- Jednom sam napadnuta na ulicama Njujorka. Pravila sam se da sam mrtva kako bi prestali da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me tuku. Bilo je to kao da gledam svoje telo da pada sa 20 metara visine - jednom prilikom je ispričala Meril koja se nakon napada tokom kojeg je bila na ivici smrti, jedva oporavila.

A post shared by Meryl Streep (@merylstreep)

Međutim, tu nije bio kraj nezgodama. Jedno veče je bila u društvu dobre prijateljice i svima jako dobro poznate.

- Meni blisku osobu su napadali i tukli. Tada sam poludela i počela sam da udaram napadača. Sa mnom je bila i Šer. Oterale smo napadača, to je bilo čudo - rekla je Meril na dodeli nagrada za istraživačko novinarstvo.

Međutim, možda najlepša, a ujedno i najtragičnija priča je o ljubavi njenog života, kolegi Džonu Kazaleu, u kojeg se zaljubila pre četiri decenije. Džon je od Meril bio stariji 14 godina i ljubav je buknula još od prvog momenta kada su se upoznali, 1976. godine.

A post shared by Meryl Streep (@merylstreep)

- Nikada nisam nekog takvog upoznala. Bio je jedinstven, vrlo saosećajan i znatiželjan - rekla je Meril kasnij o Džonu.

Iako su se mnogo voleli, par nije mogao da učini ništa kada se Džon 1977. godine razboleo. Po nalogu prijatelja otišao je kod lekara i odmah je ustanovljeno da boluje od karcinoma pluća. U tom momentu, Meril je sedela u ordinaciji i samo nemo posmatrala svoju ljubav, da bi se odjednom trgla i pitala: "Gde ćemo danas na večeru?".

Ovo je bio početak njene borbe, koja je trajala sve do samog kraja kada je Džon preminuo.

A post shared by Meryl Streep (@merylstreep)

Glumac je kada je saznao da boluje odmah otkazao sve projekte na kojima je igrao, a Meril je počela da radi punom parom i još više nego ranije.

- Moj voljeni je teško bolestan i s vremena na vreme je u bolnici, kao sad. Divno se brinu o njemu i ja dajem sve od sebe da ne smetam okolo kršeći ruke, ali konstantno brinem i konstantno se pretvaram da sam vedra, što me mentalno, fizički i emotivno iscrpljuje više nego bilo šta u mom životu - poverila se Strip u pismu koje je poslala svom profesoru drame sa Jejla i u jedinom momentu kada je spomenula teške momente u zajedničkom životu.

A post shared by Meryl Streep (@merylstreep)

Džon je početkom marta primljen u bolnicu, a 12. marta su lekari zvali Meril kako bi joj saopštili da je gotovo. Ona je držala svog voljenog u rukama i tako se ugasila jedna velika ljubav.

Meril se nakon ovog gubitka veoma teško oporavila i nakon toga se udala za američkog skupltora Dona Garnera, sa kojim živi i danas i imaju četvoro dece.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.