BRUTALNO! JAVNA PROZIVKA TOMOVIĆU: Vladimir se KRIJE iza OBEZBEĐENJA! A evo šta misli o DISKVALIFIKACIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2020, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNO! JAVNA PROZIVKA TOMOVIĆU: Vladimir se KRIJE iza OBEZBEĐENJA! A evo šta misli o DISKVALIFIKACIJI

Vau, da li će Vladimir ostati ravnodušan na ovo?

Rade Lazić, bivši učesnika rijalitija "Farma", a potom i "Zadruge", žestoko je nakon izlaska iz Bele kuće isprozivao Vladimira Tomovića, sa kojim je imao sukob uoči svog izlaska iz Imaginarijuma, gde je i obezbeđenje reagovalo.

A post shared by 🆃🅴č🅰 🅸🆉 🅱🅴č🅰 (@rade_lazic_official) on Jun 11, 2019 at 7:54am PDT

Pitali smo ga, da li je stupio u kontakt sa Tomovićem, a Rade je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Srbija Danas odgovorio:

- Sa Tomovićem se nisam čuo i nema razloga da se čujem sa njim. Jedino ako on ima nešto da mi saopšti (ali bez da se krije od obezbeđenja). Što se njegove diskvalifikacije tiče, sasvim je opravdana, jer sve što je radio, počevši od širenja nacionalizma, na regionalnoj televiziji, to što je branio Ivi da navija i pominje klub, koji je iz Hrvatske, pretnje da će malo dete da baci u bazen, nasrtaje na žene, udaranje ljudi, koji su iz spoljnog sveta... - surov je bio Lazić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.