BRUTALNO ISKRENA! Sanja Marinković PROGOVORILA o transferu Jovane Jeremić! Evo šta joj SMETA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 12:07

BRUTALNO ISKRENA! Sanja Marinković PROGOVORILA o transferu Jovane Jeremić! Evo šta joj SMETA!

Jovana se još neizjašnjava povodom prelaska!

Voditeljka emisije "Magazin In", Sanja Marinković, potvrdila je priče da će Jovana Jeremić, koja je nedavno otišla sa "Hepi" televizije, od jeseni voditi Jutarnji program na Pinku.

- I ja sam čula da će Jovana na Pinku voditi jutarnji program, zaista ne znam, pitala sam kolege koje su bolje informisane, niko ne zna sigurno. Verovatno će to biti iznenađenje - rekla je Snaja.

Inače, Jeremićeva je karijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << započela u Sanjinoj radionici i u emisijama "Magazin In" i "Zvezde Granda" gde je potavljala je pitanja.

- Jovana Jeremić je bila učenica u radionici, bilo je tu puno predavača i svako je u njoj video nešto novo i drugačije. Zaista je bila odličan student, aktivna na časovima, uvek se izdvajala od ostalih polaznika, bila je svoja, uvek je imala komentar i dobro koncipirana pitanja - rekla je Sanja i dodala:

Objavu dijeli JOVANA JEREMIC MILOSEVIC (@jovanajeremicmilosevic)

- Kada je reč o toj energiji koja bi, možda, trebalo da se kanališe na drugačiji način, smatram da je i zbog toga svoja i drugačija. i da zato privlači pažnju.

- Postavljanje pitanja u "Magazinu In" i "Zvezdama Granda" je tada bio deo prakse za te novinare, redovno su odlazili tamo i pripremali ta pitanja. Pored Jovane, svi su postavljali pitanja... Ona nije bila jedina, ali je bila najaktivnija i Saša Popović ju je primetio - zaključila je Marinkovićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.