K*RVE! BRUTALNO! Darko Lazić u emisiji POSLAO PORUKU BIVŠOJ, ovo joj se neće svideti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2019, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

K*RVE! BRUTALNO! Darko Lazić u emisiji POSLAO PORUKU BIVŠOJ, ovo joj se neće svideti!

Neprimereno!?

Darko Lazić je nakon saobraćajne neserće koja ga je zadesila, čini se započeo novo poglavlje u životu i kako on sam kaže iz  ovog nemilog događaja izvukao mnoge lekcije.

Nakon nesreće, ipak ga je sačekala sreća, njegova verenica Marina, koja je ubrzo posle toga saznala da je trudna, a nedavno su dobila sina.

Darko je gostujući u jednoj emisiji otpevao pesmu "Sunce ljubavi", a emisija je upravo tako i počela. On je otpevao pesmu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a za one koji je se ne sećaju, video je u prilogu.

Odmah nakon što je završio, voditeljka mu je rekla da smatra da je ovu pesmu izveo kao autobiografsku, a on se nasmejao.

Ono što je sporno u čitavom tekstu je stih "Trezan shvatih iz prve da sve su pre tebe bile kurve kojih sam se stideo".

Ne kažemo da je ovo bila Darkova poruka bivšoj ženi ili bivšim devojkama, ali je svakako neprimeren izbor za muškarca koji iza sebe ima prošlost, žene koje je voleo, a koje zaslužuju malo više uvažavanja.

Mislite da su danas kupaći VULGARNI? Kad vidite šta se nosilo PRE POLA VEKA, promenićete stav! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.