BRUTALAN RAT STARE GARDE: Prekinuta emisija zbog SKANDALA Miće i Bojanića - preljuba dugogodišnje žene

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALAN RAT STARE GARDE: Prekinuta emisija zbog SKANDALA Miće i Bojanića - preljuba dugogodišnje žene

Kunem se u ćerku, zakuni se ti u - sina!

Novi zadrugar, Miloš Bojanić bio je gost na radiju ,,Amenzija" koji je bio fasciniran uslovom i stilom života na velelepnom imanju nadomak Beograda. Kako je poznato, tokom njegovog ulaska Bojanić je zaratio sa Saškom Karan i Lepim Mićom, sa kojima je već odranije imao sukobe.

Lepi Mića je rekao da je bio kod tebe i da ste imali istog menadžera. Šta se tu desilo i šta je istina?

- Mi smo neko vreme proveli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zajedno, bez druženja, to je bio slučajni susret. A drugi susret bio je tokom njegovog nastupa. Ja sam imao obavezu da otpevam dve ture, tamo sam ga samo video, čak nismo sedeli ni za istim stolom, dok sam ja pevao, on je bio negde u bašti. Praktično, ja mogu da kažem da je to poznanstvo, nikakvo prijateljstvo, ni kući. On je čak rekao da je bio u svim mojim kućama, pošto ih ja imam više. To ne može biti istina, jer ne mogu biti nečovek da kažem neku neistinu, govorim onako kako jeste - tvrdi je Bojanić.

Lepi Mića nije mogao to da dopusti, pa je uleteo u radio i napao vređajući Bojanića. Naime, Mića je izneo tvrdnje da je Miloš prevario svoju ženu.

- Ja se kunem u moju ćerku, da li sam bio kod tebe u kući u Kamenici? Zakuni se u svog sina! Pi*ko jedna! Da li sam svaku noć sedeo sa vama i davao sam ti novac za nastupe? On je džukela jedna! U usta ti se po*erem! Ženu je prevario, zvao je sadašnju svoju ženu Branku, on se švalerisao! Tvoja žena sadašnja je moj poznanik! Divna žena! Kad sam bio kod njega kući, bili su u postu, dugo smo pričali o postu - vikao je Lepi Mića.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.