BRUKA! ŽESTOK SUKOB U TOKU NOĆI: Vi ste miševi NAPALA! Ti si mentalno zaostao bam - šokirala UDARCEM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2018, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUKA! ŽESTOK SUKOB U TOKU NOĆI: "Vi ste miševi" NAPALA! "Ti si mentalno zaostao" bam - šokirala UDARCEM!

Trese se Zadruga!

Maja Marinković i Bora Santana su na početku "Zadruge 2" pokazali vidljive simpatije, a potom su se nekoliko puta žestoko posvađali i time potvrdili da gde ima ljubavi ima i vatre!

Tako je bilo i večaras kada su ležali u spavaćoj sobi Maja i Bora su jedno drugome uputili najteže reči, a podršku Alekse Savića, Saleta Tru i Mine Vrbaški imao je Santana.

- Ja bih ti i sidu oprostio koliko te volim - rekao je Bora Santana Maji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je ležala sama na drugom kraju sobe, ali je dobacila:

- Ti si mentalno zaostao dečko. Ajde klošari doviđenja. U privatnom životu ne možete da mi priđete na kilometar!

S obzirom na to da su Maja i Marko Miljković razmenjivali nežnosti ispod pokrivača u spavaćoj sobi, a potom okončali svoju ljubavnu romansu, Bora je izjavio da ju je zadrugar trpeo samo da je ne bi obrukao.

Pogledajte rezultate

- Jedna zadrugarka mi je rekla da joj je njena najbolja drugarica rekla da će se Maja prva poje*ati u rijalitiju. Tako je i bilo. Miljković je ustao i rekao da si klošarka i da ste obelodanili vezu zbog te noći i bili par dana zajedno da te ne bi oburkao - otkrio je Bora.

- Ja znam gde sam došla i sa kakvim klošarima imam posla. Vi ste miševi za mene. Vi ste ti koji pričaju o meni - rekla je Maja.

Kako je sve izgledalo pogledajte na sledećem snimku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.