BRUKA! Milojko Božić oduzeo Milijani SVE PRE RAZVODA: Agresivno se borila samo za jednu stvar!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2020, 13:22

BRUKA! Milojko Božić oduzeo Milijani SVE PRE RAZVODA: Agresivno se borila samo za jednu stvar!

Bruka?

Bivša učesnica "Parova", Milijana Božić je otvoreno govorila o razvodu sa 53 godine starijim Milojkom i otkrila veliku bruku.

- Brakorazvodna parnica zakazana je za 2. decembar. Ne mogu da iščekam taj dan - rekla je bivša stanovnica zemunske vile i dodala:

- Od Milojka mi nije ništa ostalo, sem televizora koji sam dobila od svoje kume Ilijane Vagić. Kada sam išla po svoje stvari on je želeo da zadrži taj televizor, ali ja sam mu rekla da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pripada meni - ističe Božićka.

Milijana je potvrdila da ima novog dečka. Na pitanje da li je sa njim nedavno bila u poseti Sarajevu, ona je rekla da je na tom putu bila sama.

A post shared by Milijana Bogdanovic (@milijana_official) on Oct 26, 2020 at 2:02pm PDT

- Moj dečko nije bio sa mnom u Sarajevu, bila sam sama. Imam novog dečka i baš sam zaljubljena i srećna - rekla je ona nedavno u emisiji "Upoznajte Parove" .

Inače, Milojko je posle rijalitija pokrenuo biznis, a iako nisu u dobrim odnosima Milijana dolazi kod njega.

- Jedem brzu hranu, pa svratim kod Milojka na pljeskavicu, svakako ne komuniciramo - podvlači atraktivna brineta.

A post shared by Milijana Bogdanovic (@milijana_official) on Oct 19, 2020 at 1:32pm PDT

VAU, KOLIKI JOJ JE STOMAK! Atijas uhvatio momenat Lune sa Anabelom u stanu! Svi gledaju samo u OVO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.