BRIZNULA U PLAČ KAD JE VIDELA MINU NA VRATIMA: Milica doživela nervni slom, morali su da je sklone

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2022, 00:33

BRIZNULA U PLAČ KAD JE VIDELA MINU NA VRATIMA: Milica doživela nervni slom, morali su da je sklone

Teško je to podnela.

Dok je Mina Vrbaški, po useljenju i obraćanju zadrugarima, ćaskala sa svima, sa druge strane, Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović su morali da se sklone u hotel "Zadruga" i ušli zatim u sukob.

- Ja nemam ništa sa njom - rekao je Mensur.

- Pa dobro, nema potrebe i da se keziš toliko. Ja ako vidim nešto, naravno da ću da napravim haos

- Nema ona ništa sa mnom - rekao je Mensur.

- Preseli se u pab zato >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što nećeš da se susrećeš sa njom - rekla je Milica.

- Ma koga boli ku**c - rekao je Mensur.

- Neću napolje da idem - rekla je Milica.

- Sa njom nemoj da ulaziš u rasprave. Sa mnom nemoj da se svađaš jer je bezveze. Nemoj da mi praviš pritisak zbog toga - rekao je Mensur.

- U pravu si, ćutaću i to je to - besnela je Milica.

- Niko ti nije rekao da ćutiš. Ti si nezadovljna, počela si ponovo da budeš bezobrazna kao pre. Nije problem da te ja trpim. Potcenjuješ ono što ti pružam. Ja sebe vrednujem - rekao je Mensur.

- Videćemo Mensure - rekla je Milica.

- Ja ne patim od nekih stvari, a mene jedino boli što to ne mogu da vam objasnim, ali me baš koli ku**c...Imam problem sa tim da me ne ceniš i ne poštuješ. Po tome je ostala upamćena treća sezona, moralo je to da se desi - rekao je Mensur.

- Nemoj ti to, ja sam sve te svađe imala sa tobom i pre tri i pet meseci - rekla je Milica.

- Molim te da se unormališ, da ne praviš neke stvari. Boli me to da me ti potcenjuješ, nisam na zlo sa tobom. Ako hoćeš, poštuj me, ako nećeš idi kod drugog nekog. Nebitno je šta ko ima, hoćeš da te varam? - rekao je Mensur.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.