BRENINA SNAJA POBESNELA NA NJU: Pevačica joj pred društvom URADILA OVO i izbacila je iz takta

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 12:22

BRENINA SNAJA POBESNELA NA NJU: Pevačica joj pred društvom URADILA OVO i izbacila je iz takta

Konflikti u porodici, posebno generacijski, su sasvim normalna stvar.

Sin Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, Viktor, nedavno se pomirio s devojkom Sandrom Miljaković, a pre toga bili su u svađi i kako se navodi, razlog njihovog raskida jeste popularna pevačica.

Sandra i Viktor, navodno su se sporečkali kada im se u Dubaiju pridružila njegova majka Lepa Brena koja je previše vremena provodila s njima:

- Nedavno su Viktor i Sandra boravili u Dubaiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s društvom, a posle svega par dana im se pridružila i Brena. I dok su mnogi komentarisali kako njoj nije mesto među klincima i žurkama na jahti, Brena se nije obazirala. Njoj očigledno prija mlado društvo ili, pak, ne želi mnogo da se odvaja od sina, pa njega i snajku prati u stopu. Viktor je u Crnu Goru otišao ranije, a Sandra mu se u jednom momentu pridružila kada su joj poslovne obaveze to dozvolile - otkrio je izvor, a prenosi Alo.

A kako pišu srpski mediji, Sandra je poludela jer nisu mogli nigde da mrdnu od pevačice koja se nije odvajala od njih.

Iako se njih dve lepo slažu, Sandri je zasmetalo što Viktor ne može nigde bez mame.

A sada, nakon što su se pomirili pevačica se posvetila poslu i putovanjima sa suprugom, pa je zaljubljeni par ostavila da uživaju u svojoj vezi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Konačno poznato zbog čega su Viktor i Sandra bili na rubu raskida: Za sve je kriva ONA!

Izvor: Story, 02.Avg.2021

Raskid Viktora Živojinovića i Sandre Miljaković bila je vest o kojoj su se oglasili svi mediji. Ipak, lepa plavuša ubrzo je demantovala napise i otkrila da se u ljubavi sa najmlađim sinom Bobe i Brene oseća kao u raju.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.