BRED PIT U INVALIDSKIM KOLICIMA: Prizor ostavio fanove u šoku! O, ne! Šta se događa? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 09:59

BRED PIT U INVALIDSKIM KOLICIMA: Prizor ostavio fanove u šoku! "O, ne! Šta se događa?" (FOTO)

Vozio je ga je telohranitelj.

Velika holivudska zvezda Bred Pit (57) uslikan je dok je izlazio iz doma zdravlja na Beverli Hilsu u invalidskim kolicima, nakon što je tamo imao zakazan termin kod zubara. Breda je u kolicima vozio telohranitelj, a glumac je tom prilikom nosio crnu jaknu sa kapuljačom, sive pantalone i bele patike.

On je bio skoro neprepoznatljiv jer je na licu imao zaštitnu masku, naočare za sunce, kao i kapuljaču na glavi.

Glumac je najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << morao da izađe u invalidskim kolicima iz ustanove zbog dugogodišnje politike bolnice, kako bi se izbegla njihova odgovornost ukoliko se pacijent povredi izlazeći iz ordinacije pod dejstvom anestezije ili medikamenata.

Nije poznato šta je tačno Bred Pit radio sa zubima, a fanovi nagađaju da je možda samo otišao na malo ozbiljnije čišćenje i sređivanje zuba pred dodelu Oskara ove godine, koja će se održati 25. aprila.

Već sada je poznato da će ceremoniju voditi upravo on sa još troje kolega - Riz Viterspun, Hale Beri i Harisonom Fordom, a najverniji fanovi mu žele svu sreću u novoj voditeljskoj ulozi.

"Šta se desilo Bredu?", "O ne, nadam se da nije povređen", "Zašto iz zubarske ordinacije izlazi u kolicima?", "Nadam se da je dobro", glasili su komentari fanova nakon što su videli nove Bredove slike.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.