BOŽE, KAKAV DAN! Jelena Tomašević skrhana bolom zbog smrti Komnenića i Sanje Počivajte u miru...

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 20:48

"BOŽE, KAKAV DAN!" Jelena Tomašević skrhana bolom zbog smrti Komnenića i Sanje "Počivajte u miru..."

Oprostila se od njih potresnim rečima!

Danas je za našu zemlju izuzetno težak dan, napustila su nas dva velikana, a upravo zbog toga se oglasila pevačica Jelena Tomašević na svom Instagram profilu.

 Poznato je da Jelena već godinama nastupa sa grupom "Balkanika", čiji je Ilić bio idejni tvorac, a jedan od poslednjih nastupa imali su u septembru prethodne godine.

Jelena se brže-bolje oglasila na svom Instagram profilu i pokazala žaljenje što nas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je napustio njen kolega:

- Tuga! Počivajte u miru, dragi Sanja - napisala je pevačica sa puno poštovanja.

Ubrzo nakon toga, Tomaševićeva se ponovo oglasila povodom smrti Borisa Komnenića, al ovoga puta je bila šokirana:

- Bože, kakav dan! Počivajte u miru, dragi Borise! - napisala je ona.

Da podsetimo, muzičar Aleksandar Sanja Ilić preminuo je od posledica kovida 19, saznali su danas mediji, dok nas je glumac Boris Komnenić napustio posle teške bolesti u 64. godini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.