BOROOO, BEŽIII... Miljana i Santana napravili šou nakon što su izašli iz Zadruge (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2018, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOROOO, BEŽIII... Miljana i Santana napravili šou nakon što su izašli iz Zadruge (VIDEO)

Šašava predstava.

Bora Santana je odlukom svojih cimera osvojio titulu najvećeg frika u Zadruzi, a publika je donela odluku da to bude Miljana Kulić.

Veliki šef je ovom prilikom čestitao ukućanima, a oni su imali mogućnost da na nekoliko minuta napuste Belu kuću i odu u studio "Zadruge", gde su se predstavili pesmom "Zmija i žaba".

Publika je svim srcem aplaudirala dok su Miljana i Bora dali sve od sebe da do suza nasmeju sve, u čemu su i uspeli!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Zadatak nikad nije bio zahtevniji, nisam očekivala da će biti onako kako smo se dogovorili, ja Bori ništa ne verujem. Bitno da sam se spremila. Nisam htela da ga poljubim, zato što sam u vezi. Nikad ne bih bila glumica, ja poljubac smatram intimnijim, zato ga nisam poljubila - rekla je Miljana, koja je u jednom momentu na sceni vikala "beži Boro" kada se nisu uskladili u koreografiji.

- Zahvalio bih se svim zadrugarima koji su glasali za mene i što je Veliki šef dao priliku da oduševimo gledaoce - rekao je Bora.

Kako je izgledao ovaj neviđeni spektakl Santane i Kulićeve, pogledajte detaljno u nastavku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.