BORBA ZA ŽIVOT: Otac Vlade Tomovića na operaciji! Kakve reči samo minut POSLE buđenja iz anestezije

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2019, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORBA ZA ŽIVOT: Otac Vlade Tomovića na operaciji! Kakve reči samo minut POSLE buđenja iz anestezije

Ne daju se!

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga 2" Vladimir Tomović preživljava teške trenutke jer je njegov otac morao na operaciju. Uprkos svemu, Vlada je optimista kao i uvek i bori se u ovoj borbi zajedno sa roditeljem.

POSLE SINOĆNJE HAOS ŽURKE: Stigle kazne! Tek da vidite koliko je Luna dobila NOVCA! A ljubomora?

- Oduvijek sam znao da si hrabar i jak ali juče dok sam čekao ispred operacione sale sam shvatio koliko još snage u tebi ima. Minut >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslije buđenja iz anestezije umjesto ja tebe da tješim, tješio si ti mene. Ponos moj - napisao je Vlada ispod zajedničke fotografije sa ocem posle operacije koju je podelio na Instagramu, a potom je i dodao:

Oduvijek sam znao da si hrabar i jak ali juče dok sam čekao ispred operacione sale sam shvatio koliko još snage u tebi ima. Minut poslije buđenja iz anestezije umjesto ja tebe da tješim, tješio si ti mene. Ponos moj ❤ P.S. Hvala svima koji su pitali za njegovo zdravlje. Bogu hvala, dobro je. Nastavljamo sa borbom jer mi nikada ne odustajemo. Živi nam bili.

A post shared by Vladimir Tomović (@vladelije) on Jan 14, 2019 at 4:10am PST

- P.S. Hvala svima koji su pitali za njegovo zdravlje. Bogu hvala, dobro je. Nastavljamo sa borbom jer mi nikada ne odustajemo. Živi nam bili - optimističan je Tomović.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.