BORBA ZA KADAR JE U PITANJU! Dejan optužio Matoru i MC Aleks da su FOLIRANTI - Udario joj na PORODICU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2022, 00:23

"BORBA ZA KADAR JE U PITANJU!" Dejan optužio Matoru i MC Aleks da su FOLIRANTI - Udario joj na PORODICU!

Nije mogla da ćuti

U toku je emisija "Nominacije" sa Milanom Miloševićem, a na vrućim stolicama su Jovana Tomić Matora i MC Aleks. One su prinuđene da slušaju mišljenja svojih cimera, a jedna od njih direktno ide u duel za izbacivanje.

Dejan Dragojević je sledeći dobio reč da komentariše.

- Što se tiče njihovog odnosa, podjednako su mi krive i jedna i druga, obe su lagale. I jedna i druga su flertovale. Matora je bila u priči sa Lornom, sa Marijanom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aleks sa Dinom, bukvalno su iste. Matora nekako uvek upeca strejt osobu i onda ispadne psihopata, posle bude u problemu - započeo je Dejan.

- Moram da kažem, neću da dozvolim, imala sam jednu vezu i to sa Sanjom Stanković, ostalo se ne računa, te što su se ljubile sa mnom je nebitno. Ja volim žene i uvek ih muvam, a one kako hoće - viknula je Matora.

- Da, ali to mnoge koriste. Borba za kadar je u pitanju. Ona je gledala rijaliti, ispada da je ciljano ušla u odnos sa njom, to češkanje, maženje. Nije ona akrep da nije mogla nekoga drugoga da nađe. Aleks je vukla dugo priču da je Matora lažov, psihopata... Ne mogu ni da spominjem bilo koga, da dajem primere, jer mi je muka kada vidim koliko ljudi jedva čekaju da uđu u kadar. Činjenica je da se Jovani mnogi kače... Smatram da je MC Aleks sve radila svesno, ljubila se i mazila sa njom, a znala je da je gleda porodica... Meni je ovo skroz interesantno. Ti si se ispod natpisa imena svojih članova porodice i ljubila i grlila i mazila, tada ti nije bilo glupo. Mislim da će njih dve pričati do kraja rijalitija, sto puta - nastavio je Dejan.

- Ja sam se zaklela u Dunju da se to neće desiti - dobacila je Matora.

- Ovde to 'kunem se' ništa ne vredi, to je 'puj pike ne važi'. Pomiriće se one! Da zaključim, MC Aleks i Matora su foliranti! Matora je zarad mrvica ljubavi trpela sve! Lažu jedna drugu, samo ne znaju šta je istina. Moglo je sve ovo mnogo lakše, Matora je napravila ozbiljan pritisak, toliki da nekada Matora stvarno ispadne folirant. Kada ona sama neće da prizna ništa, onda je ona ta koja folira... Mogla je da kaže da se zaljubila ili da je osetila nešto, da nije sigurna, mogla je bar nešto da kaže. Sačuvaću MC Aleks, poslaću Matoru... - rekao je Dejan.

- Pričate o mom odnosu kao da sam imala 16 veza u rijalitiju, a ja bila samo sa Sanjom i ljubila se sa 4 osobe u prošloj sezoni. Nikada se u ovakvoj situaciji nisam našla - branila se Tomićeva.

- Svesna si da je ona morala da se izjasni i da kaže bez obzira na sve... - dodao je Dragojević.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.