BORA MORA ODMAH DA ODE! Stiglo pismo Velikog šefa, MUK u Zadruzi, kada je vođa ovo PROČITAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 17:41

"BORA MORA ODMAH DA ODE!" Stiglo pismo Velikog šefa, MUK u "Zadruzi", kada je vođa ovo PROČITAO!

Nema mira u kući nakon ovoga!

Veliki šef danas je poslao pismo za sve zadrugare sa veoma važnim saopštenjem koje je pročitala Mina Vrbaški koja je i ovonedeljni vođa.

Reč je o današnjoj igri u kojoj je pobedu odneo Alen, a za to je adekvatno i nagrađen.

- Dragi zadrugari, Alen je pobedio u današnjoj igri, njemu čestitamo i šaljemo 1000 dinara za pobedu. Osim toga šaljemo Bori, Janjušu ui Caru po hiljadu dinara za prošlonedeljnu radio emisiji. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << A sada vreme je da počne emisija na radiju "Amnezija". Neka Bora odmah ode u radio stanicu kako bi emisija počela što pre. I danas će se emisija emitovati i na Pink radiju, na frenkvenciji 91.3 MHz. Budite zabavni, duhoviti i intrigantni - glasilo je pismo Velikog šefa.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

VAU, KOLIKI JOJ JE STOMAK! Atijas uhvatio momenat Lune sa Anabelom u stanu! Svi gledaju samo u OVO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.