BORA HOĆE DA PUKNE OD LJUBOMORE Ermina RASKRINKALA Čolaka - otkrila šta je PRIČAO, pa nastao haos

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2020, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BORA HOĆE DA PUKNE OD LJUBOMORE" Ermina RASKRINKALA Čolaka - otkrila šta je PRIČAO, pa nastao haos

Sve je rekla!

U toku "Igre istine" Ermina Pašović pričala je o svom odnosu sa Banetom Čolakom, sa kojim je nekada bila u vezi i iznela nove detalje. Tom prilikom bilo je veoma burno za crnim stolom, s obzirom na to da su sevale varnice na sve strane.

- Pošto Bane potencira da ja lažem, ja jesam slagala za poljubac sa Gagijem. On uporno hoće mene da predstavi kao lažova i imam potrebu da se odbranim. Ti si ušao kao zauzet, prevario si me sa Ivanom - pričala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Ermina.

- Kako te prevario kada si mu dopustila? - upitala je Ivana.

- Nisam mu dopustila! Postoji čestitka, draga Ivana. Ja sam ušla da spasim ovo između nas, ali j*bi ga, napravio je budalu od mene. Kada je Bane dobio poziv za rijaliti, rekao je kako je Bora sujetaj i ljubomoran i da hoće da pukne... Da si Boro ljubomoran na svaku njegovu vezu... Boro, on tebi nije nikakav prijatelj, niti ti je bio - govorila je Ermina.

- Reci sve što imaš, pa pusti mene! Ušla si ovde, rekla si da ja ništa nisam kriv, da je za sve kriva bila Ivana. Bora i te kako zna neke stvari, zna koliko sam ga uzdizao. Očigledna je Erminina namera da me posvađa, ali možeš samo k*rac da pop*šiš, ali to ne radiš dobro - bio je ljut Bane.

- Ma boli ga, boli ga! Ovim potezom je pokazao da govorim istinu, čim si počeo da ponižavaš! Inače bi ti bila drugačija reakcija. Idemo dalje - vikala je Ermina.

Evo kako je to izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BLAMČINA VEKA Kupio najveći i najskuplji šampanjac, a onda - KATASTROFA! Smejao mu se ceo klub (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.