BOMBETINA! Gazi PETU deceniju i na svakom koraku ODUZIMA DAH - POGLEDAJTE kako izgleda Ivina MAMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2021, 15:58

BOMBETINA! Gazi PETU deceniju i na svakom koraku ODUZIMA DAH - POGLEDAJTE kako izgleda Ivina MAMA!

Kao da joj je sestra!

Pobednica četvrte sezone rijalitija "Zadruga", Iva Grgurić, izašla je sinoć u provod sa svojom majkom Jasnom, te su tom prilikom oduševile javnost neverovatnom sličnošću, ali i nestvarnom lepotom.

Majka i ćerka su prosto blistale zajedno, a ono što se može zaključiti je to da obe izgledaju odlično, te da deluju kao da su drugarice ili sestre.

Obe su bile doterane od glave do pete, tako da se Grgurićeva ponosno oglasila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i istakla koliko je ponosna na svoju majku.

- Svi su mislili da sam sinoć izašla sa sestrom. Ona je Majka četvoro dece, ulazi u 5. deceniju svog života, trči svaki dan po 8 km, kuva, pere, brine i pritom izgleda kao avion! To je moja Majka i ponosna sam na nju - istakla je Iva, a pratioci su bili oduševljeni, pa su je shodno tome obasipali mnogobrojnim komplimentima i pohvalama.

"Lepotice dve", "Predivne", "Kraljice dve, biraj majku, gledaj ćerku", "Mačketine", "Nestvarne lepotice", "Neverovatno koliko ličite", samo su neki od komentara.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.