BOMBA U SEPTEMBRU: OVI učesnici Zadruge 3 NAPRAVIĆE dar-mar pred kamerama! Očekuje nas ŠOU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2019, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBA U SEPTEMBRU: OVI učesnici "Zadruge 3" NAPRAVIĆE dar-mar pred kamerama! Očekuje nas ŠOU!

Ko će dočekati početak?!

Pevačica Maja Nikolić, starleta i kreatorka Nataša Šavija i bivša članica grupe "Models" Ivana Stamenković Sindi zvezde su "Zadruge 3"! Pored ove tri učesnice, u septembru bi trebalo da se u Šimanovce usele i snaja i brat Davida Dragojevića - Dalila i Dejan Dragojević, saznaje Informer.

- Mnoge poznate ličnosti danima idu na pregovore u Pink, a neki od njih su već potpisali ugovore. Čelnici ružičaste televizije su među prvima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pričali sa Majom NIkolić. Od nje se očekuje da bude britka na jeziku kao u "Farmi". Odbila je učešće u prve dve sezone "Zadruge" jer je želela da se posveti sinovima ali sada se vraća u igru - otkriva dobro obavešteni izvor.

Šavija i Sindi su već počele da se spremaju za kamere.

A post shared by Nataša Šavija|Fashion designer (@natasa.savija) on Jul 22, 2019 at 11:59am PDT

- Nataša se proslavila u "Parovima" i spremna je da se opet okuša u rijalitiju. Ona je zaljubljive prirode, pa ne bi čudilo da ima romansu u "Zadruzi". Ivana se, sa druge strane, odlično pokazala u "Velikom bratu" pre šest  godina. Potom je nestala sa javne scene zbog suđenja sa bivšim suprugom, kog je optužila za nasilje u porodici, ali se sada oporavila od svega i jedva čeka ulazak u rijaliti-  kaže sagovornik Informera.

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) on Jul 6, 2019 at 1:36am PDT

Prema njegovim rečima, Pinkov kec u rukavu su Dalila i njen muž Dejan.

- Njih dvoje su takmičari "Zadruge 2" stalno spominjali jer je Davidova bivša verenica Aleksandra bila u ratu sa njima. Braća David i Dejan su se napokon pomirila, a Dalila je obećala produkciji da će javno raskrinkati Subotićevu. Rekla im je da je sigurna da će oni biti prave zvezde ove sezonei da će napraviti dar-mar pred kamerama - priča izvor.

Pored njih, na spisku potencijalnih učesnika su i Zoran Šumadinac, Gabrijela Pejčev, Bojan Tomović, Stefan Karić, Dara Bubamara, Katarina Živković i Jelena Jevremović. Na imanju će biti i stari učesnici Mina Vrbaški, Lazar Jeremić, Bane Čolak, Bora Santana, Miljana i Marija Kulić, Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović. Trebalo bi da se useli i Kristijan Golubović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

STUDENTSKI DANI SLAVNIH: Evo koje fakultete su pohađali Rada, Ognjen, Zorica, Bajaga, Tozovac, Čkalja... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.