BOLNA TEMA! Maca: Moja žena je izgubila trojke, zbog toga smo se sklonili iz javnosti

Izvor: Svet, 17.Mar.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLNA TEMA! Maca: Moja žena je izgubila trojke, zbog toga smo se sklonili iz javnosti

Glumac Dragan Marinković Maca otkrio je da je njegova supruga Jovana prošle godine bila trudna sa trojkama, međutim, izgubila je sve tri bebe.
Dragan Marinković je otvorio dušu u intervjuu za Balkan info, pa otkrio da njegova lepša polovina i on iza sebe imaju težak period.
– Jovani se veoma divim. Lepo je kad imaš partnera u koga si siguran, mnogo je cenim. U proleće 2018. Jovana je bila trudna. Bile su trojke. Bilo je sve ok – rekao je Maca i nastavio priču:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << I u julu je izgubila sve tri bebe. Teško je to podnela, jer joj je to bila i prva trudnoća. Onda smo pobegli od ljudi na nekoliko meseci. Izdržali smo. Njoj svaka čast. Mene je pogodilo, a mogu da zamislim kako je njoj bilo – između ostalog je rekao Maca.
SvetPrintscreen
The post BOLNA TEMA! Maca: Moja žena je izgubila trojke, zbog toga smo se sklonili iz javnosti appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.