BOLJE DA OSTANE U RIJALITIJU: Teodori preti velika opasnost kad izađe!

Izvor: Svet, 18.Dec.2017, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLJE DA OSTANE U RIJALITIJU: Teodori preti velika opasnost kad izađe!

Astrolog Božidar Popović odgovarao je na pitanja učesnika “Parova”.
Njih je najviše zanimalo šta će im se dešavati u budućnosti, kao i kako su živeli u prošlosti. Javila se i Teodora Radoičić, koju je zanimala njena budućnost.
“Tebi preti velika opasnost. Pazi se! Pod opasnošću si do novembra 2018. godine”, rekao je on, a tada je ona rekla ima druge planove, pa ga je zamolila da joj kaže šta da radi:
“Trebalo bi posle rijalitija da idem za inostranstvo, hoće li me i tamo pratiti ta opasnost”, pitala je ona, na šta ju je Božidar podsetio da joj je već rekao do kada traje opasnost.
SvetSvet

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ozbiljno upozorenje Teodori: Tebi preti velika opasnost

Izvor: Scandal.rs, 19.Dec.2017, 00:00

Astrolog Božidar Popović odgovarao je na pitanja učesnika “Parova”. Njih je najviše zanimalo šta će im se dešavati u budućnosti, kao i kako su živeli u prošlosti. Javila se i Teodora Radoičić, koju je zanimala njena budućnost. “Tebi preti velika opasnost. Pazi se! Pod opasnošću si...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.