BOLEST! Dok je bio u ZATVORU, Karađorđu Ljuba slala slike sa LJUBAVNIKOM Čabarkapom? Sve ispričao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2018, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLEST! Dok je bio u ZATVORU, Karađorđu Ljuba slala slike sa LJUBAVNIKOM Čabarkapom? Sve ispričao!

Neviđena mržnja.

Jelena Golubović se sinoć oštro sukobila sa LJubom Pantović i razmenile su niz uvreda.

POLUDELA JE! Rada se RASPLAKALA, nasrnula na Boru, uputila mu OPASNE pretnje - ti si G**NO! (VIDEO)

Golubovićeva je kasnije razgovarala sa Karađorđem Subotićem, koji je u veoma lošim odnosima sa Ljubom, inače bivšom ženom. Karađorđe je otvorio dušu i ispričao da je uhapšen zbog dojave, a da je u tome i Ljuba Pantović imala udela. On je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posredno optužio za to Aleksandra Čabarkapu, koga su povezivali sa Ljubom, i čoveka sa kojim Karađorđeva i Ljubina ćerka Aleksandra ima dete.

- Moje hapšenje je konstruisano iz iste radionice (Čabarkapine). Ja sam navučen na prijatelja, poverovao sam mu, i dobio 2 godine. E, onda su sačekali situaciju i napravili su mi haos od života. Ja sam njoj kad je izašla iz onog rijalitija, poklonio džip od 40.000 evra. Ja sam se trudio da sačuvam taj brak. Aleksandra je žrtva cele situacije, ali nisam ja doveo tu spodobu (Čabarkapu), nego ona. Oni (Ljuba i Čabarkapa) šalju meni sa Zlatibora neke razglednice, piše, evo mi uživamo, kako si ti u zatvoru? G**nari oni smrdljivi! - rekao je Subotić.

Karađorđe je rekao da je 2013. godine Ljuba napustila Aleksandru. Očigledno je da Jelena skuplja informacije protiv Ljube i da ozbiljne svađe između njih dve tek predstoje.

UŽAS! Srpska pevačica umalo POGINULA - saznajemo šta se dogodilo! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.