BOL I TUGA NE PROLAZE:  Dragi Tata... 40 dana od smrti oca, folkerka uputila dirljivu poruku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2020, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOL I TUGA NE PROLAZE: "Dragi Tata..." 40 dana od smrti oca, folkerka uputila dirljivu poruku (FOTO)

Teško joj je...

Pre 40 dana je preminuo otac pevačice Jadranke Barjaktarović, a ona se teško nosi sa ovakvim gubitkom. Kako je izjavila u jednom intervjuu, pevačica se nada da on više ne pati i da je sa njenom majkom.

Folkerka je imala potrebu da svoja osećanja, na današnji dan pretoči u nekoliko dirljivih reči koje je uputila pokojnom ocu:

- Dragi Tata, evo prođe i četrdeset dana otkada si nas napustio. Bol i tuga ne prolaze. Neka te anđeli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čuvaju. Počivaj u miru - napisala je Jadranka uz zajedničku sliku sa ocem.

Dragi Tata,evo prodje i cetrdeset dana otkada si nas napustio😔 Bol i tuga ne prolaze😔 Neka te ANDJELI ČUVAJU 🙏🏼🙏🏼 Pocivaj U Miru...

A post shared by Jadranka Barjaktarovic (@barjaktarovicjadranka_privat) on Jan 18, 2020 at 5:09am PST

BONUS VIDEO: Folkerka u minijaturnim gaćama pleše na BAZENU, uvija se oko njega, roditelji deci pokrivaju oči (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.