BLIZANCI MIKSI I ZOLE Ćerka je Ljubica, a sin... Naježio sam se! Život bih dao za jedno, a ne za dvoje

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLIZANCI MIKSI I ZOLE Ćerka je Ljubica, a sin... Naježio sam se! Život bih dao za jedno, a ne za dvoje

Ne prestaje sa izjavama ljubavi upućenim Nišlijki.

Radio “Amnezija”, jedini radio koji se gleda i sluša, emituje se trenutno iz Zadruge. Pored zadrugara, priliku da čuju šta su novo spremili voditelji Bora Santana i Bane Čolak, imaju gledaoci televizije Pink i slušaoci Pink radija.

Gost u današnjem izdanju bio je Lazar Čolić Zola. On se podvrgao poligrafu na zahtev Miljane Kulić koja nosi njegovo dete. Miljanina majka Marija se protivi odluci da njena ćerka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rodi drugo dete u rijalitiju. Voditelj Bora i Bane su komentarisali njegove odgovore na pitanja koje je dao, a koji su bili laž.

Jača me to dete i naša budućnost. Pristao sam na taj poligraf. Rekao bih da neću da nisam hteo. Ne kajem se. Želim da se borim za to dete, kao i Željka kog volim, ali ipak ga nisam video 5 meseci. Ja iskreno nemam kontakt sa decom. Ništa u životu neće imati moje dete više nego Željko. Ušao sam ovde da budem uz nju do kraja - odgovorio je Zola, a onda su Bora i Bane pročitali jedno od pitanja koje su smislili Marko Đedović i Ivan Gajić:

- Jesi li osudio Bobana za reči koje je uputio Miljani dok niste bili zajedno? - glasilo je jedno od pitanja novinara koji su inače i zadrugari.

- Sama Miljana zna kakve su stvari govorili jedno drugom. Jedno na drugog su išli brutalno. On to više nikada neće da uradi - odgovorio je Zola.

- Smatraš li da si uspeo u dokazivanju ljubavi Miljani putem poligrafa? Kako bi reagovao kada bi saznao da Miljana nosi blizance? - glasilo je pitanje za Zolu.

- Ja ću joj tek dokazivati, svakog dana. Sve to mora da padne u zaborav ako misli da funkcionišemo. Sav sam se naježio. Čitav svoj život bih dao za jedno dete, tek ako su blizanci, voleo bih da budu blizanci - rekao je ushićeno Zola, a onda je otkrio da bi voleo da mu se dete zove Ljubica, ako bude ćerka i Dušan i ako bude sin.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

BONUS VIDEO: "NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.