BLEDA I ISPIJENA! Luna se UKLJUČILA UŽIVO na Instagramu, najavila OVO, a onda su je PITALI za Marka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLEDA I ISPIJENA! Luna se UKLJUČILA UŽIVO na Instagramu, najavila OVO, a onda su je PITALI za Marka!

Evo kako je reagovala!

Nakon Marka Miljkovića danas se na Instagramu uživo javila i Luna Đogani koja je najavila premijeru svoje nove pesme za sutra u 15 časova.

 Luna se javila iz frizerskog salona. Đoganijeva se obratila fanovima jer je želela da im saopšti da je ona dobro jer se dugo nije javljala. Neko joj je poslao poruku da je Marko danas krenuo u teretanu, ali ona nije odgovorila. Kada su je pitali šta joj je to na licu, odgovorila je da su to efekti kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ne bi videlo koliko je bleda.

Zašto je Luna bleda? Ostavljamo vama da prosudite. Nama je delovala prilično ljuto i rezervisano čak i prema fanovima koji su joj slali poruke podrške.

ZAVRŠNI UDARAC ZA KIJU I SLOBU! Luna ih POKOPALA! Ne bih ni Britni Spirs, a kamoli njih dvoje... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.