BLAMČINA! Jelena Golubović imala SE*S u rijalitiju! SVE se videlo! PROZIVKE PLJUŠTE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLAMČINA! Jelena Golubović imala SE*S u rijalitiju! SVE se videlo! PROZIVKE PLJUŠTE! (VIDEO)

Na stubu srama!

U rijalitiju "Parovi" nikada nije dosadno.

Naime, rijaliti zvezda Jelena Golubović već danima je u konfliktu sa pevačicom iz Novog Sada, Jelenom Grujić, koja joj nikako ne ostaje dužna.

U žučnu raspravu koja privlači pažnju gledalaca kraj malih ekrana već danima, umešao se otac lepe Grujićeve, koji je Jelenu, narodski rečeno, "izuo iz cipela".

Na tvrdnje Golubovićeve, da nikada nije imala s*ks u rijalitiju, gospodin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Grujić dobacio je opasku koja je razgalila stanare velelepne vile.

- Nisi imala u rijalitiju, ali jesi u štali, što je još gore - prokomentarisao je Grujić i izazvao ovacije.

- Imala sam s*ks u štali gde su naše bake i deke vodile ljubav. Imala sam s*ks i na krevetu, i posle jednog puta bila zaprošena - pravdala se rijaliti zvezda.

Žučnu raspravu detaljnije pogledajte u videu ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.