BLAM VEKA LUNE ĐOGANI! Do detalja je ispričala nešto što ne bi ni NAJROĐENIJEM! Kako, zašto?! VIDEO

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2018, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLAM VEKA LUNE ĐOGANI! Do detalja je ispričala nešto što ne bi ni NAJROĐENIJEM! Kako, zašto?! VIDEO

Stani, čekaj, nemoj!

Osmoro zadrugara je dobilo počasnu titulu radnika fabrike, među kojima su se našli Luna Đogani, Zlata Đurković, Zerina Hećo, Jelena Krunić, Višnja Petrović, Aleksandar Lazić, Savo Perović i Aleksa Savić. Na čelu fabrike se kao šef našao Bora Santana, koji je nadgledao njihov rad.

BANE ČOLAK MONSTRUM! Zerina je silovana, utučena - a SADA... AU: Posle OVOG SNIMKA i vama će se POVRAĆATI!

U jednom trenutku Luna je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << požela da svojim cimerima ispiča svoj najveći blam i zadrugare šokirala onime što je rekla. Naime, ona je priznala da se uneredila u gaćice dok je imala goste u stanu.

- Ja sam volela da vozim rolere po stanu. Došli nama neki gosti, tata moj pokazuje njegov i mamin spot, a ja ispred TV-a vozim rolere, nerviram ih, ne fermam goste ni 2 odsto. Meni se mnogo ka*ilo. Vozim ja rolere, a moj otac ima nos kao pas, sve namiriše. Ja se uka*im u gaće, a moj tata je bio ubeđen da su se dve bebe uka*ile. On priča kako nešto smrdi po kući, a ja se i dalje vozim po kući. Ta žena gleda svoje bebe, one se nisu uka*ile. Kaže meni tata:"Da nisi možda p*dnula, da se nisi uka*ila?", pa mi kaže da odem do WC-a, a ja sve pričam kako nisam. Ja skinem, druže, gaće, kad ono cigletina u gaćama. Druže, kao da sam žabe jela. Tata me je naterao da se izvinim gostima. To mi je najveći blam. I da, ukrala sam od drugarice mali crveni karmin i stavila ga u gaće - isrpičala je Luna.

Malo je reći da su zadrugari bili zgroženi onime što su čuli, a Đoganijeva je istakla da je nije nimalo sramota zbog toga, jer je tada bila previše mala.

NASTUPALA SA NJOM: Sada je pevačica otkrila ŠTA STVARNO MISLI O KIJI! Iskreno do koske! OU! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.